Global Nederland Deutschland België Belgique France
EN NL DE BE BE (FR) FR
image description

Optimaliseer je externe communicatie

Selecteer je gewenste app:

Enkele gelukkige klanten:

Connecteer met je klanten op elk moment, overal, op elk device.

Optimaliseer en maximaliseer de resultaten van je content marketing strategie met het ORTEC for Communications platform. Word een ‘thought leader’ bij jouw doelpubliek!

De Insights App maakt het mogelijk om in alle veiligheid een eigen community op te bouwen en je expertise te showcasen met het oog op een hogere visibiliteit en credibiliteit van je bedrijf!

Een high-end multi event app!

Maximaliseer de ervaring van je bezoekers met de mobiele event app van ORTEC for Communications! Ons gepersonaliseerde platform is uitermate geschikt voor strategische meetings en globale conferenties. High tech ervaringen, innovatieve features en een enterprise grade security zorgen ervoor dat je event een succes wordt!

 • 1. Feedbackformulieren, polls en vragenlijsten

  Ontvang duidelijke feedback van werknemers in minder dan vijf minuten dankzij een eenvoudig feedbackformulier, een poll of een vragenlijst met de app van ORTEC for Communications. U hoeft enkel het formulier te kiezen, de vragen in te vullen en uw formulier is klaar om verzonden te worden!

 • 1. Interactief plan van het evenement

  ORTEC for Communications maakt navigeren op evenementen gemakkelijk en intuïtief. Ons interactief plan bevat de uurroosters van de sprekers, informatie over de sessies en links naar de volledige profielen van de sprekers.

 • 1. Matchmaking

  Dankzij Matchmaking van ORTEC for Communications wordt het gemakkelijk om contact te leggen met andere deelnemers tijdens uw evenement. De deelnemers kunnen zich inschrijven zodat ze interessante collega’s kunnen leren kennen, ze vullen hun interesses en specialiteiten in en zoeken naar zakenpartners. Tot slot kunnen ze via in-app berichten persoonlijk contact opnemen.

 • 1. Deelnemerslijst

  Het platform ORTEC for Communications maakt automatisch een lijst aan van de deelnemers, de biografieën van de deelnemers en hun gegevens.

 • 1. Gepersonaliseerd schema

  De app van ORTEC for Communications maakt het mogelijk voor de gebruikers sprekers als favorieten op te slaan en een persoonlijke kalender aan te maken waarin deze sessies worden weergegeven.

 • 1. Bouw een community op en stimuleer interactie en networking!

  Ons platform bestaat uit alle nodige geheime ingrediënten die nodig zijn om een goede band op te bouwen met uw deelnemers. Ons Matchmaking kanaal, bijvoorbeeld, biedt de mogelijkheid aan de deelnemers om contact te leggen met elkaar tijdens het evenement. U kunt ook andere vormen van interactie mogelijk maken door sociale functies toe te voegen zoals commentaren, ratings, feedbackformulieren, polls, vragenlijsten en de mogelijkheid om inhoud te delen op social media. Koppel uw social feeds aan ons platform voor een nog grotere verspreiding! Raadpleeg onze functies onderaan de pagina voor meer informatie.

 • 1. Verhoog uw relevantie door gepersonaliseerde content

  ORTEC for Communications biedt de mogelijkheid om berichten enkel naar een specifieke groep werknemers te versturen afhankelijk van hun behoeften. Werknemers kunnen ook hun eigen informatiebronnen kiezen en ze ontvangen artikels naar gelang hun leesgedrag. Deze gepersonaliseerde informatiestroom leidt tot een extreem hoog aantal lezers: de artikels die worden aangeraden door de 'recommender engine' worden door 75% van de gebruikers gelezen, de artikels die niet worden aangeraden worden gelezen door 42%.

 • 1. Één enkele app voor meerdere evenementen

  Creëer en bouw een mobiele app uit voor zoveel evenementen, lezingen en conferenties als u wenst. U hoeft enkel de inhoud aan te passen en u kunt de app opnieuw gebruiken bij een volgend evenement. Het grootste voordeel van één enkele app voor meerdere evenementen is dat u de deelnemers van voorgaande evenementen ook bereikt.

 • 1. Geniet van het comfort van erkende technologie en hoge beveiliging

  Ons platform gebruikt erkende en beveiligde technologie geschikt voor interne communicatie - ze wordt gebruikt door belangrijke (financiële) instellingen zoals ABN AMRO, Rabobank en openbare autoriteiten zoals NSS, GCCS en iBestuur. Wij garanderen de hoogste beveiligingsgraad voor het uitwisselen van informatie aan uw publiek dankzij de doorlopende controles die worden uitgevoerd op elk niveau van beveiliging.

 • 1. Contacteer uw klanten waar en wanneer u wilt, op eender welk toestel

  ORTEC for Communications stimuleert de voordelen van communicatie door overal en op elk moment toegang te geven aan de klanten tot realtime communicatie op elk toestel. Pushberichten maken het mogelijk om updates te communiceren in real time.

 • 1. Verleng de levensloop van uw evenement

  De succesvolste ondernemingen zijn zij die een relatie opbouwen met hun deelnemers en van hun evenementen een onvergetelijke ervaring maken. De mobiele app van ORTEC for Communications helpt bij het bouwen van een dergelijke relatie voor, tijdens en na het evenement. Ons platform maakt het navigeren tijdens het evenement gemakkelijk en intuïtief en helpt bij het uitbouwen van een community. Ze maakt het mogelijk voor de deelnemers om contact te leggen en pushberichten te versturen. Pushberichten leiden tot een verhoogd gebruik van de app tot 214%!

 • 1. Optimaliseer de lead generatie en conversies

  De grote kans die content marketing biedt is het bieden van informatie aan klanten, ideeën en advies die zo waardevol zijn dat ze aanzetten tot gesprek. Onze app helpt u het goede gesprek te starten – namelijk het gesprek dat leidt tot een winstgevende oplossing!

 • 1. Creëer meerdere contactmomenten

  De succesvolste organisaties zijn zij die een relatie opbouwen met hun deelnemers en van hun evenementen een onvergetelijke ervaring maken. De mobiele app van ORTEC for Communications kan een dergelijke relatie bevorderen – bouw een community uit, leg contacten tussen deelnemers en verzend pushberichten. Pushberichten kunnen leiden tot een verhoogd gebruik van de app tot 214%!

 • 1. Ontgrendel exclusieve inhoud na aanmelden

  Ons platform biedt een beveiligde omgeving voor uw evenement. Het is een veilige en innovatieve manier om informatie te verspreiden. ORTEC houdt rekening met uw beveiligingseisen en biedt de mogelijkheid om bepaalde content pas te ontgrendelen na een verificatie of inlog. Zo blijft al uw vertrouwelijke info gewaarborgd maar kan de app toch in de publieke app store gedownload worden!

 • 1. Bouw een social community op

  Ons platform bestaat uit alle nodige geheime ingrediënten die nodig zijn om een goede band op te bouwen met uw deelnemers. U kunt ook andere vormen van interactie mogelijk maken door sociale functies toe te voegen zoals commentaren, ratings, feedbackformulieren, polls, vragenlijsten en de mogelijkheid om inhoud te delen op social media. Koppel uw social feeds aan ons platform voor een nog grotere verspreiding! Raadpleeg onze functies onderaan de pagina voor meer informatie.

 • 1. Communiceer veranderingen in real time!

  ORTEC for Communications stimuleert de voordelen van communicatie op elk moment en elke plaats door toegang te geven aan de werknemers tot de communicatie over het evenement op hun eigen mobiele toestellen voor, tijdens en na uw evenement. Wenst u uw afspraak aan te passen? Met het platform van ORTEC for Communications kunt u uw deelnemers op de hoogte brengen van aanpassingen tot de laatste minuut! Raadpleeg ons <a href="https://www.ORTECforCommunications.be/analytics/">dashboard</a> voor alle mogelijkheden.

 • 1. De juiste expert voor de klant

  Wees persoonlijk, plaats uw experts vooraan in uw rapporten en artikels. Zo kunnen (potentiële) klanten hun vragen stellen aan één van uw experts aan de hand van hun specialisatie. Een bekrachtiging van experts zal de attitude van de luisteraars in verband met het goedgekeurde product verbeteren.

 • 1. Creëer meerdere contactmomenten

  De succesvolste organisaties zijn zij die een relatie opbouwen met hun deelnemers en van hun evenementen een onvergetelijke ervaring maken. Deel vlot, gemakkelijk en regelmatig nieuwtjes op het mobiele platform van ORTEC for Communications om een dergelijke relatie op te bouwen – bouw een community uit, leg verzend pushberichten en gebruik de wekelijkse/maandelijkse mailketting. Pushberichten kunnen leiden tot een verhoogd gebruik van de app tot 214%!

 • 1. Ken uw doelgroep

  De analytics van ORTEC for Communications helpen u het leesgedrag van de gebruikers te analyseren. Want hoe meer u weet over uw lezers, hoe beter u hen interessante inhoud kan leveren, nieuwe lezers kan vinden, een community kan uitbouwen of de inhoud winstgevend kan maken!

 • 1. Maak content makkelijk toegankelijk

  Het platform van ORTEC for Communications staat het ontgrendelen van bestaande inhoud op mobiele toestellen van een doelgroep toe en geeft gemakkelijk en snel toegang tot de laatste updates waar en wanneer u wilt.

 • 1. Verhoog de top-of-mind awareness

  Vandaag de dag vinden kopers informatie op het internet – ze gebruiken het internet om een leverancier te selecteren. Door (potentiële) klanten te helpen en relevante informatie te bieden in een mooie applicatie zullen ze u niet snel vergeten!

 • 1. Geen bijkomende investering in IT en design

  Wij bieden een vervanging of toevoeging voor uw huidige brochures, flyers en nieuwsbrieven. De klanten van ORTEC for Communications zien hun kosten dalen met 50%! Daarbij is het zo dat de app niet voor meer werk zorgt voor de afdeling IT of design – wij passen het platform volledig aan aan de algemene richtlijnen van uw merk.

Enkele uitgelichte product features

Klik op een feature voor meer info!

 • Geautomatiseerde nieuwsbrief

  Een geregistreerde gebruiker zal een automatische mail ontvangen de meest relevante gemiste informatie wanneer hij of zij gedurende een bepaalde tijd het platform niet meer heeft bezocht.

 • Comments

  Gebruikers kunnen artikels becommentariëren. De commentaarsectie bevindt zich onder het artikel. De gebruikers kunnen ook de commentaren van andere gebruikers becommentariëren.

 • Design conform uw huisstijl

  Het grafische design van het platform kan worden aangepast aan de designstijl en de algemene richtlijnen van de onderneming.

 • Sociale features

  Ons platform ondersteunt sociale functies waaronder commentaren, ratings, formulieren, polls en het delen via e-mail, LinkedIn, Twitter, Facebook, Instapaper en Pocket. Deze functies kunnen in- en uitgeschakeld worden naargelang uw voorkeur.

 • Communiceren van last minute veranderingen

  Het is mogelijk dat een sessie moet worden aangepast. Het ORTEC for Communications platform biedt de mogelijkheid in realtime last minute aanpassingen te communiceren naar deelnemers.

 • Matchmaking

  Dankzij Matchmaking van ORTEC wordt het gemakkelijk om contact te leggen met andere deelnemers tijdens uw evenement. De deelnemers kunnen zich inschrijven zodat ze interessante collega’s kunnen leren kennen, ze vullen hun interesses en specialiteiten in en zoeken naar zakenpartners met gedeelde interesses. Tot slot kunnen ze via in-app berichten de persoonlijk contact opnemen om bijvoorbeeld af te spreken in de coffee corner!

 • Authenticatiemogelijkheden

  Ons platform biedt een beveiligde omgeving voor uw evenement. Het is een veilige en innovatieve manier om informatie te verspreiden. Daarbij biedt het ORTEC for Communications platform de mogelijkheid twee soorten omgevingen te creëren, de ene blijft openbaar de andere is beveiligd (een wachtwoord is vereist) zo kunt u meerdere doelgroepen bereiken en blijft beveiligde content verborgen voor niet-geregistreerde bezoekers.

 • Gepersonaliseerde dagschema's

  De app van ORTEC for Communications maakt het mogelijk voor de gebruikers sessies als favorieten op te slaan en een persoonlijke kalender aan te maken waarin de sessies worden weergegeven.

 • Deelnemerslijsten

  Het imgZine platform maakt automatisch een lijst van de deelnemers van het evenement, ze geeft de biografieën en gegevens van de deelnemers weer.

 • Interactief plan
 • Advertenties en advertorials

  Het dashboard staat toe op een gemakkelijke manier visuele reclame toe te voegen aan bepaalde kanalen van de app. U hoeft enkel te kiezen voor welke doelgroep de advertentie is bedoeld en u bent klaar!

 • Mutilinguaal

  Wilt u hetzelfde nieuws in verschillend taalzones? Voeg een wizard toe aan uw platform en laat de gebruikers hun favoriete taal kiezen.

 • Analytics

  Nieuws kunnen delen is maar een deel van het verhaal; je moet ook inzicht kunnen krijgen in wat werkt en wat niet werkt. Daarom voorzien wij je standaard van ORTEC's Analytics: deze tools geven je inzicht in het leesgedrag van je appgebruikers. Wil je weten welke statistieken we zoal bijhouden? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende demo van het platform!

 • Dashboard
 • Offline lezen

  Geen internet? Geen probleem!
  Ons platform staat je gebruikers toe om content te pre-loaden waardoor ze deze ook kunnen raadplegen wanneer er geen WiFi of mobiel internet voorhanden is!

 • Real Time communicatie

  Onze platformen werken real time waardoor uw lezers altijd de meest up to date informatie kunnen lezen. Hierdoor moeten ze niet wachten op nieuwe edities: een nieuw artikel is meteen zichtbaar in de app!

 • Beveiliging

  Ons platform gebruikt erkende en beveiligde technologie geschikt voor interne communicatie, ze wordt gebruikt door belangrijke (financiële) instellingen en openbare autoriteiten. Wij garanderen de hoogste beveiligingsgraad voor het uitwisselen van informatie aan uw publiek dankzij de doorlopende controles die worden uitgevoerd op elk niveau van beveiliging.

 • Targeted content

  Wij bieden de mogelijkheid content te diversifiëren per doelpubliek. U kunt aan verschillende gebruikers toegang bieden tot verschillende informatie en verschillende kanalen creëren voor sectoren, industrieën en landen want klantgerichte marketing is de nieuwe efficiënte manier van marketing voeren.

 • Verbind bestaande contentbronnen

  Op ons platform kunnen bestaande informatiebronnen zoals Wordpress, Sharepoint, OneDrive, RRS Feeds en Intranet gekoppeld worden. Gebruik bestaande gegevens om een realtime gevoel te creëren.

 • Pushberichten

  Het is gemakkelijk om pushberichten te versturen naar gebruikers of een groep gebruikers via het dashboard van ORTEC for Communications. Een in-app melding is enkel zichtbaar wanneer de app geopend is, een pushbericht is ook zichtbaar wanneer de app gesloten is.

 • Expertenprofielen

  Wees persoonlijk, zet uw experts boven- of onderaan in rapporten en artikels. Een expertenprofiel bevat een profielfoto, naam, titel, extra informatie en contactgegevens. Zo kunnen uw klanten of medewerkers rechtstreeks contact opnemen met de expert ter zake!

 • Personalisatie voor de eindgebruiker

  De gebruikers kunnen informatiekanalen selecteren uit een lijst ‘Voorgestelde informatiebronnen’. Zodoende kunnen ze hun leeservaring personaliseren en extra informatie ontvangen die relevant is voor hen. In het dashboard van ORTEC for Communications kunt u de lijst met informatiebronnen beheren waaruit de gebruikers kunnen kiezen - al is het ook mogelijk om hen een vrije keuze te laten door bijvoorbeeld RSS feeds toe te laten.

 • Relevante contentaanbevelingen

  Ons platform analyseert het leesgedrag van de gebruikers om te kunnen voorzien in hun behoeften en gaat automatisch gepersonaliseerde aanbevelingen doen.

Onze laatste projecten

Onze laatste projecten

Relevante posts

Gerelateerde artikelen

Show me all

Relevante posts

Gerelateerde artikelen

Show me all

Publicaties

Bezoek ons kenniscentrum voor meer whitepapers en brancherapporten!

Show me all
vm-codely1